onsdag, september 20, 2006

Valet ur mitt perspektiv!

Det har ju varit ganska tomt på den här bloggen ett tag. Väldigt mycket tid har ägnats till opinionsbildning, kampanjande, propagandaspridande. Allt för att förbereda ett borgerligt maktskifte. Ska väl försöka återge mina insatser ur denna intressanta valrörelse.

11/8 Arbetet för att förbereda gerillakampanjen. Vi slet hela kvällen med att såga upp drygt 140 spånskivor som parades ihop, försågs med snören och affischer.

12/8 Vi stack till Vaxholm för Reinfeldts tal

13/8 Vilodag tror jag, eller så arbetade vi

14-18/8 Gerillaveckan. Blev en lyckad kampanj, många stirrande blickar när man gick runt med som sandwichgubbe. 16:e, min födelsedag ägnades åt kampanjande och officiell start på länsförbundets valkampanj. Traditionsenlig peptalk samt anförande av Ulf Kristersson.

19-20/8 MUF:s nationella valupptakt i Örebro. Blev en del roliga jippon, tal, och en och annan öl under kvällen. På söndag kom Fredrik och talade. Särskilt bra var konfrenciern Hasse Brontén, Sveriges roligaste polis.

21-27/8 Det blev en vecka som ägnades åt både kampanjande och nollning. Har ju ett arbete som ordförande i ekonomföreningen Gavlecon också som bör tas om hand.

28/8-3/9 Veckan ägnades mycket åt Johan Forssells besök under tisdagen. Vi hann med en aulapress på Polhem, en klasspress på Bessermer i Sandviken samt ytterligare en press på Borgarskolan i Gävle på eftermiddagen. Det blev en heldag med mycket intressanta diskussioner. Stort tack till Johan och hans ständige vapendragare Henrik Nerlund.

4-10/9 Fyller ut mer senare

11-17/9 Fyller ut mer senare