måndag, maj 28, 2007

Det börjar kännas nu att man har kommit i arbetstempot nu, har snart jobbat i tre veckor. Vad har då hänt sen sedan, har varit en sväng i Gävle och försökt slänga ihop det mesta i lägenheten. Som ett bidrag till miljödebatten fick jag åtminstone 6-7 plastkassar till förbränning, plus en hel del som sorterades på ett miljöansvarsfullt sätt. det blev även några öl på lördagkvällen Angelica från DS samt den MUF-stofilen Johan. Under helgen blev även en gammal bekant från Gefle Studenkårs FUM, Magnus Andersson vald till ny CUF-ordförande. Vi får hoppas att han driver CUF i samma liberala riktning som herr Federley.

Känner dock en liten saknad till Gävle, ska väl åka i helgen för lite bravader i de studentikosa sammanhangen. En sak som dock inte förändrats är den smått cyniske krönikören Kenneth Jonsgårdens hycklerier i Arbetarbladet. Kanske någon borde påminna om de orättvisor som skapades under den Perssonska eran. Aldrig har vi sett ett land som beskattar sina låginkomsttagare så hårt, och ändå talar Mona om att återställa a-kassan så att höginkomsttagare får mer i månaden när de är arbetslösa.

Nu är det snart fotboll. Hade ingen ork att åka ut till Råsunda. Men vad gör man när man har en 42 tums plasma att tillgå hemma hos mamma och Johan. Till sist önskar bara jag att Gnaget för en gångs skull åker på däng. ;)