lördag, juli 21, 2007

Varbergssemester och StonesbiljetterVille bara rekommendera er ett besök i Varberg under sommarhalvåret. Likt sin storebror Halmstad är Varberg en grymt trevlig stad med bra badställen, dessutom finns det platser där man kan få fantastiska vyer över staden.

Har varit nere tillsammans med syrran och hälsat på vår mormor som bor nära Apelviken. Det blev några dagar med sol och bad, god mat och en hel del godis som det brukar bli hos mormor.

Läste på expressen.se att försäljningen av biljetter till Rolling Stones konsert på Ullevi den 3:e går trögt och att det enligt Expressen fortfarande finns tusentals biljetter osålda. Ärlgt talat är Expressen de sista jag litar på. Kollade nyligen på Ticnet och då var det slutsålt. Förmodar att de platser som inte har släppts är de med mycket begränsad sikt och att arrangörerna är måna om att alla får en bra upplevelse. Men det orkar väl inte Expressen bry sig, utan de hänför sig bara till de höga biljettpriserna. Ärligt talat hade jag betalat dubbelt så mycket än de 1170:- som min biljett kostade.