måndag, november 19, 2007

Återblick på förra veckan

- Regeringen vill lägga större vikt vid att upplysa om kommunismens brott i svenska skolor. Vet ej vad som händer, men så fort man försöker yttra sig om denna sak så börjar vänsterns "så kallade elit" att skruva på sig. Verkar som de fortfarande inte vill erkänna sina lik i garderoben.

- Var på World Cup i simning i Eriksdalsbadet. Bra organiserad tävling, entusiastisk publik och många svenska framgångar. Stefan Nystrand satte europarekord på 100 m fritt, synd bara att han sparade på de två världsrekorden han slog i Berlin i helgen. Dock får man lite förhoppningar inför OS nästa år. Var med på frukostseminariet med Stefan samt Therese Alshammar på torsdagen. Kul att höra hur de förbereder sig inför Peking.

- Sverige blev utskåpade i Madrid. Nu börjar medierna få frossa, bara för att de tänker på förlusten mot Lettland i en helt värdelös em-kvalmatch för fyra år sen. Nu har ju Sverige något att spela för, så det kanske blir lite skillnad. Det brukar ju fixa sig.

- SvT Aktuellt har skaffat sig nytt utseende, men var det inte nyligen de bytte? Vet ej.

-Veckans höjdpunkt privat var det nya jobbet på SK Neptun. Neptun är Sveriges bästa och mest framgångsrika simförening, med en verksamhet som sträcker sig från ända från simskola till elitsim. Även vattenrugby, simhopp och konstsim finns med i Neptuns verksamhet. Dock frontas ändå föreningen utav sina två stor fixstjärnor Stefan Nystrand och Therese Alshammar. De två verkar vara i ruskigt bra form, hoppas de lyckaas konservera så mycket av den som möjligt till OS.