lördag, februari 12, 2011

Blanda upp!

Var det inte dessa som Sverigedemokraterna hade städat ut nu? Partiet som under valrörelsen försökt bygga sig en trovärdigare image. Inte försöka framstå som rasistiska, sålla bort de som har dömts för brott. Nu hade man dock släppt igenom en person genom sållningen. Isak Nygren tycker inte att vita ska få ha barn med svarta. Jag är inte föga förvånad egentligen. Att partiet inte vill framstå som rasistiska är en sak, men det här stärker snarare bilden av ett rasistiskt parti än att försöka tvätta bort en bild som de inte vill ha stämplat på sig.

En av Sd-aktiv ger klara order:
  • Säg aldrig något som du inte skulle säga framför mikrofon
  • Släng luren i örat på eventuell Expo-reporter
  • Håll käften om du har sagt något dumt och...
  • om inget av detta har fungerat är det bara att avgå.
Att aktiva kommunicerar förhållningsregler till andra företrädare inför öppen ridå på ett sätt som att det ser ut som att det skulle komma från partiet, är ju bara ett bevis på hur illa mediehanteringen är inom partiet. Men trots allt, det är ju alltid lätt med facit på hand. Men som reaktion på ett amatörmässigt agerande, ett uttalande som inte gör gott åt den stämpel som Sd försöker plocka av sig, kan jag bara hålla mig till en sak.

Vi lever i en öppen värld, alla är fria att leva med vem som helst, bilda familj med vem som helst. Att ha en partimedlem med 30-talsretorik var kanske inte det som Sverigedemokraterna eftersträvade. Som hämnd mot detta oerhört korkade uttalande, kan jag bara säga en sak, BLANDA UPP! ;)