Om mig

Thomas Böhlmark
Styrelseledamot i Sundbybergsmoderaterna.

Ersättare Miljö- och stadsbyggnadsnämnden.

Vem är jag?
Jag har haft den här bloggen sedan 2006, men det är under det senaste året som den har fått mer fokus hos mig. Efter att ha noterat en något mindre skrytsam placering på den då nypublicerade sidan Politometern, blev jag mer nyfiken på hur mycket som jag kunde förbättra mig med mitt skrivande och mitt deltagande med andra framträdande bloggare. Resultatet uteblev inte länge, idag är bloggen mitt främsta verktyg för att förmedla mina åsikter, att den även har fått uppmärksamhet hos andra, är ett resultat av mitt mer aktiva bloggande.


Jag ägnar mycket tid lokalt inom Moderaterna. För tillfället engagerar jag mig inom Sundbybergspolitiken, där jag sitter i miljö- och stadsbyggnadsnämnden, samt i föreningsstyrelsen för Moderaterna i Sundbyberg.

Fritiden sträcker sig också över motionen och matlagandet. Eftersom mina kollegor tycks imponeras över mina färdigheter till att komponera olika välsmakande matlådor till lunchen, är detta också en avkoppling som jag finner rogivande. Träningen tar också stort fokus under min fritid. Att ta tillvara på motionen är en förutsättning för att vara pigg och alert i alla avseenden, som jobb och annan fritid.

Mitt fokus riktas alltid framåt, efter valet 2010, är det dags att fokusera på vad denna mandatperiod har att erbjuda för utmaningar. Fokus ligger även mot det späckade året 2014, med inte mindre än två val, europaparlamentsval och allmänna val. Att vara förberedd inför framtiden är varje politikers och partis förutsättning för framgång. Det är min förhoppning att mina tankar och inspel ska kunna påverka andra, att våga stå ut och vilja förändra. "The future doesn't belong to the fainthearted. It belongs to the brave" - Ronald Reagan